utorok 31. januára 2012

Více práce a vyšší zisky pro Vaši firmu s nižšími náklady - pronájem lešení a nářadí

Rady a tipy na pronájem:
  1.         doplnění základního vybavení specifickým zařízením formou pronájmu z půjčovny uvažujte až tehdy, když je potřebujete. Je to skvělý způsob, jak ušetřit Vaše peníze a použít je na realizace více projektů.
  2.         Půjčovna, která je nejblíže k místu realizace projektu Vám umožní eliminovat potřebu velkého skladu nebo skladovací prostor. Navíc, přenecháte někomu jinému starosti a platby za servis, údržba a ošetřování.
Připravte si plán pronájmu:

 Dřív, než půjdete do půjčovny převzít si lešení, připravte si vhodnou plochu, abyste mohli lešení ihned používat.

 Projednejte základní informace o projektu / práci, které budete realizovat s personálem půjčovny.

  • Doporučí Vám přesně ten typ a velikost lešení, které budete potřebovat;
  • Pomohou Vám také zorganizovat - přepravu, montáž / demontáž lešení, aby profesionální a včas dokončili práce;  
  • Využijte znalostí a zkušeností personálu půjčovny - zaměstnanci jsou vyškoleni v bezpečném a správném používání lešení;  
  • Pečlivě si přečtěte podmínky pronájmu - lešení, které si pronajímáte představuje často velkou finanční hodnotu, a proto dbejte, aby bylo půjčovně vráceno v dohodnuté lehotě, kompletní a nepoškozené 
  • Věnujte náležitou pozornost bezpečnosti a školení Vašich pracovníků před prací na lešení, aby se ušetřený čas a náklady pronájmem neproměnily na neplánované výdaje spojené s úrazy a pracovní neschopností Vašich lidí a také nesprávným používáním lešení a způsobeným škodám půjčovně.    
V seriózní půjčovně můžete počítat s tím, že:


  • Dostanete přesně to, co potřebujete k práci a už nebudete muset "vystačit si" s něčím jiným, náhradním. 
  • Skoncujete se starostmi, že Vaše lešení zastarává nebo že nemá nejnovější bezpečnostní prvky.

Nic na světě není zadarmo. Ale půjčovna / pronájem a výhody z tohoto plynoucí Vám ušetří spoustu nesnadno vydělaných peněz, které využijete mnohem efektivněji.

1 komentár:

  1. No teda :) My jsme si k nám domu pořizovali nový ruční kladkostroj , protože jsme to potřebovali také k takovýmhle potřebovám. Doufám, že ten, co jsme si pořídili bude kvalitní :) Recenze ale psali, že by měl, tak uvidíme.

    OdpovedaťOdstrániť