utorok 31. januára 2012

Potřebujete lešení a jiné nářadí? Neinvestujte do nákupu, nýbrž si jej výhodně pronajměte.

Významní hráči na trhu - půjčovny lešení, nářadí, stavební a zahradní techniky nabízejí širokou škálu vysoce kvalitního sortimentu pro profesionály, řemeslníky a kutily jako např.:
  1. Fasádní lešení, modulové lešení, pracovní lešení pro práce na průmyslových objektech, pojízdné lešení
  2. Stavební nářadí, technika a stroje: vrtačky, šroubováky; vrtací, bourací a sekací kladiva; úhlové brusky; frézy a pily na panely; okružní a přímočaré pily, kapovací a pokosové pily; válcové a okrajové brusky na parkety; řezací brusky na kovy, řezačky obkladů, kamene a betonových desek;  elektrocentrály; míchačky; vibrační desky / udusávacie desky a pod.
  3. Zahradní technika: Benzínové sněhové frézy; frézy zeminy; řetězové benzínové a elektrické pily; zahradní benzínové a elektrické nůžky; sekačky a provzdušňovače trávníků; zemní vrtáky pro vrtání děr pro stavební základy na kůly oplocení, resp. navrtávání vodních zdrojů a pod.
od předních výrobců značek jako např.. BOSCH, Makita, Hitachi, Metabo, Narex, Kärcher, Bona a jiných firem.


Vezměte v úvahu, že neplatíte náklady spojené s nákupem a údržbou lešení / nářadí / techniky, ke kterým je třeba připočítat výdaje na servis, náhradních díly, skladování. Konečný výsledný efekt bude nepochybně pozitivní a přinese citelné úspory pro Vaše finance.


Mějte na paměti zásadu: "Nejsme tak bohatí, abychom si kupovaly / pronajímaly levné věci."


Mnohé půjčovny periodicky přicházejí s nabídkou klientem jako např.: Věrnostní program, různé bonusy a cenové akce, zákaznické karty, čímž z ceníkových cen za pronájem lze získat další slevy a úspory.


Nezřídka, spolehliví a věrní zákazníci neplatí depozit a také tímto ušetří nemalé finanční částky.

1 komentár:

  1. Vzhledem k tomu, že se teď chystám na rekonstrukci, tak se mi nějaké lešení určitě hodit bude. Chystám se ještě před zimou dělat novou fasádu. Dost jsem ale uvažoval nad tím, jestli lešení není vlastně zbytečné. Nebude to až tak moc práce a myslím si, že by mohla stačit i jen taková ta pracovní plošina. Od jednoho známého mi byla doporučena půjčovna pracovních plošin kde právě přesně takové plošiny pronajímají, tak zkusím zjistit, kolik by to stálo.

    OdpovedaťOdstrániť