utorok 31. januára 2012

Půjčovna lešení, nářadí, stavební techniky - vyšší zisky v nové stavební sezóny

To, že není účelné a ekonomické koupit a vlastnit všechno - nářadí, lešení, stavební techniku, zařízení a stroje, uznávají jako profesionálové, tak domácí kutilové. Prakticky cokoliv, co potřebujete pro jakoukoliv práci na stavbě, domácí / hobby práce / domácí úklid, popřípadě  práce v zahradě je k dispozici v půjčovně. Její odborný personál Vám nabídne řešení "šité na míru" pro Váš projekt, práci, které potřebujete realizovat.

Za poslední období v důsledku ekonomické krize byly půjčovny nářadí a techniky nuceny přehodnotit své aktivity a hledat nové netradiční řešení pro klienty. Právě teď je ideální období v rámci plánování projektů a stavebních prací pro začínající stavební sezónu. Jednoznačně lze konstatovat, že nájem z půjčovny se vyplatí každému jako nikdy předtím. Není důležité, zdali jsou to stavební firmy, živnostníci, řemeslníci nebo domácí kutilové .

Z půjčovny lze pronajmout veškeré profesionální lešení, nářadí nebo zařízení jako např.:

ü      stacionární a pojízdné lešení,
ü      hliníkové žebříky a schůdky,
ü      vrtací a bourací kladivo,
ü      bruska na dřevo a sádrokarton,
ü      bruska na beton a drážkovací fréza,
ü      čerpadlo,
ü      hoblík a fréza na dřevo,
ü      elektrocentrála,
ü      kleště, hasáky a kabely,
ü      kompresory (malířské),
ü      kladkostroje,
ü      lanový zvedák,
ü      přísavný nosič skla,
ü      přívěsný vozík a pod.
ü      elektrocentrála,
ü      vysoušecí agregát zdiva,
ü      stavební halogenové svítidlo

a mnoho jiného, co je pro Vaše stavební práce nezbytné. Jestli uvážíte, že všechno toto nemusíte koupit a jen použijete tehdy, kdy lešení nebo nářadí opravdu potřebujete, Váš rozpočet musí být bezpochyby v zisku.

Navíc, je tu další zlevnění Vašeho projektu / stavby a tím je zcela standardní služba, kterou půjčovna nabízí: pronajaté lešení, nářadí, stavební / zahradní techniku doveze v rámci služby na Vámi určené místo a v termínu.

I toto je další důkaz, že Váš čas, tedy Vaše peníze, pronájmem výrazně ušetříte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára